VÄLJ modell:

Wi-Bike – Comfort Plus

Wi-Bike – Comfort Plus

Att åka Comfort  kommer ge dig känslan av att åka på något välgjort och klassiskt. Sofistikerad och klassiska drag från en elegant tidsepok.

Drivningen är steglös NuVinci växelnav med drivrem.

Storlekarna finns i Medium för dig mellan 169-180cm eller Large för dig som är 180cm eller mer.

 • Vespa
 • Vespa

FÄRGVAL

Tillbehör

0 st valda | 0 kr

Finansiering

30 000 kr / mån | 39900 kr

Sammanställning

Pris:

39900 kr

Tillbehör:

0 kr

Försäkring

0 kr

1500:-/mån

 • TEKNISK SPEC
  Parameter Comfort Plus
  Maxkraft 250 KW
  Vridmoment 50 Nm
  Maxfart 25 km/h
  Max körsträcka 120 km
  Batteri 418 Wh (36V - 11,6 Ah), Lithium-ion
  Laddningstid 3,5 timmar
  GPS Ja
  LCD Ja
  Ram Aluminium
  Bromssystem Shimano hydraulic disc brakes
  Däck 28 "
  Sitthöjd 50-55 cm
  Växling NuVinci

VI BRYR OSS OM DIG!

Vi investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från både kunder och tävlingsbanor samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att våra moderna fordon ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt. Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för att du ska slippa eventuella problem och för att du ska få ett tryggt och ekonomiskt ägande.

Garantin gäller oavsett körsträcka i 2 år från leveransdatum och under förutsättning att underhållet sköts enligt de garanti- och servicevillkor som står angivna i din garanti- och servicebok som medföljer ditt fordon vid köp. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller samt andra slitdelar omfattas inte av garantin.

Tänk på att alltid lämna din ögonsten till en auktoriserad verkstad. Nästan alla ingrepp på dagens fordon kräver specialverktyg och utbildad personal.

För mer information kontakta din återförsäljare.