VÄLJ Wi-Bike modell:

Wi-Bike – Active

Wi-Bike – Active

Denna version vänder sig till den aktive som också vill kunna nyttja en praktisk pakethållare. Drivning finns både som traditionell Shimano Deore med 9 växlar eller med steglös NuVinci växelnav med drivrem. Storlek finns i Medium för dig mellan 169-180cm eller Large för dig som är 180cm eller mer. Den elektriska motorn på 250W är konstruerad och tillverkad av Piaggio i Italien. Du kan själv välja mellan tre olika program: Eco, Tour och Power med knapptryck från styret.

Kraften från dina ben tredubblas och du når snabbt och enkelt den maximala assistanshastighet på 25 km/h. För bästa viktfördelning och för att göra cykeln mer lättmanövrerad än andra så är batteriet placerat långt ner på cykeln.

Den suveräna tekniken från Piaggio innebär att du även kan ansluta din smartphone till cykeln via Bluetooth, för att låsa upp nya och exklusiva funktioner via en app.

Finns med NuVinci (+3000) eller Shimanoväxling.

 • Vespa
 • Vespa

FÄRGVAL

Tillbehör

0 st valda | 0 kr

Finansiering

30 000 kr / mån | 33900 kr

Sammanställning

Pris:

33900 kr

Tillbehör:

0 kr

Försäkring

0 kr

1500:-/mån

 • TEKNISK SPEC
  Parameter Active
  Maxkraft 250 KW
  Vridmoment 50 Nm
  Maxfart 25 km/h
  Max körsträcka 105 km
  Laddningstid 3,5 timmar
  GPS Ja
  LCD Ja
  Ram Aluminium
  Bromssystem Shimano hydraulic disc brakes
  Däck 28 "
  Sitthöjd 50-55 cm
  Växelsystem Nav (NuVinci) alt Kassett-typ (Shimano)

VI BRYR OSS OM DIG!

Vi investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från både kunder och tävlingsbanor samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att våra moderna fordon ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt. Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för att du ska slippa eventuella problem och för att du ska få ett tryggt och ekonomiskt ägande.

Garantin gäller oavsett körsträcka i 2 år från leveransdatum och under förutsättning att underhållet sköts enligt de garanti- och servicevillkor som står angivna i din garanti- och servicebok som medföljer ditt fordon vid köp. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller samt andra slitdelar omfattas inte av garantin.

Tänk på att alltid lämna din ögonsten till en auktoriserad verkstad. Nästan alla ingrepp på dagens fordon kräver specialverktyg och utbildad personal.

För mer information kontakta din återförsäljare.